Dagens datum:

•••••

Movexum och Sandvik om mångfald och inkludering i Gävleborg

Publicerad: 31/3 av Det händer i Gävle

Ulrika Malmqvist (Styrelseakademien och ordförande i Mångfaldspriset Gävleborg) pratar med Johan Kerstell (personaldirektör Sandvik AB och jurygruppsledamot Mångfaldspriset Gävleborg) om vad mångfald och inkludering betyder för utveckling och framtid.

Chans att nominera senast 5april!

Ni vet väl om att ni fortfarande kan nominera goda exempel på företag/organisationer/föreningar i vårt län som lyckats bra med sitt mångfaldsarbete? Det är helt OK att nominera sin egen organisation!

En av de nominerade kan bli stolta vinnare av #Mångfaldspriset i #Gävleborg under våren.

Läs mer på mangfaldspriset.se. Välkommen med din nominering!

I filmen möter ni Ulrika Malmqvist (Styrelseakademien och ordförande i Mångfaldspriset Gävleborg) och Johan Kerstell (personaldirektör Sandvik AB och ledamot Mångfaldspriset Gävleborg) som pratar om mångfald och inkludering i Gävleborg.

Styrelseakademien Gävleborg är en av grundarna till Mångfaldspriset Gävleborg tillsammans med Nordea Sverige Mellansvenska Handelskammaren och ALMIGävleDala. Målet är att bidra till fler styrelser med ökad mångfald.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK