Dagens datum:

•••••

Öppet hus med solenergi i Forsbacka

Öppet hus med solenergi i Forsbacka

Publicerad: 10/3, 2019 av Conny Leino

Datum: 30/3, 2019, Tid: 10:00, t.o.m. 31/3, 2019 kl. 16:00

Solceller börjar bli lönsamma för svenska hushåll och tusentals villaägare hakar nu på den miljövänliga och kostnadseffektiva trenden att installera en anläggning med solceller på sitt hus. Har du funderingar kring solenergi? Då hälsar dig Dala Solenergi varmt välkomna till ett öppet hus den 30-31 mars i Forsbacka där man visar visar en komplett modern anläggning på 9 kilowatt i full drift.

– Det här är ju ett fantastiskt alternativ för den som är medveten om både kostnaden för energi liksom miljöaspekten, säger Thomas Hansson, som representerar bolaget i Gästrikland. Dessutom börjar ju kunderna tjäna pengar från dag ett!

De erbjuder system som förutom villor fungerar lika bra för lantbruk, företag och bostadrätter.
– Vi erbjuder alltid en skräddarsydd lösning efter kundens behov och förutsättningar, som inte kostar mer än den behöver och inte kompromissar med kvalitet och driftsäkerhet, säger kollegan Conny Leino. Vårt erbjudande är helt enkelt marknadens säkraste system som är helt underhållsfritt då vi arbetar med produkter av högsta kvalitet med världsledande leveranrantörer som Solar Edge och Jinko. En bra anläggningen betala sig själv på 10 till 12 år och livslängden är uppemot 30 år. Dessutom lämnar vi 25 års garanti på anläggningen.

Så vill ni veta mer om solenergi och hur en anläggning fungerar i praktiken så skall ni bege er till Koluddsvägen 53 i Forsbacka den sista helgen i mars.
– Vi bjuder på korv och fika och när vi gjorde det här i höstas så var det mycket uppskattat med stor uppslutning, säger Conny. Därför håller vi nu öppet både lördag och söndag och hoppas att många vill komma och veta mer. Då vi har vissa begränsningar i hur många vi kan ta emot samtidigt så ser vi gärna att man föranmäler sig innan. Det gör ni här på länken nedan. Varmt välkomna!

När: Helgen 30-31 mars
Var: Koluddsvägen 53, Forsbacka
Tider: Kl. 10.00-16.00 bägge dagarna
Anmälan:

Kontakt:
Thomas Hansson
0734-17 41 66

Conny Leino
070-60 76 356
https://dalasolenergi.se

Sista anmälningsdatum (2019-03-29) är passerat, och det går därför inte längre att anmäla sig.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK