Dagens datum:

•••••

2022 är året du ska ta hand om dig och din hälsa

Publicerad: 19/3 av Lars Hedelind

Det har varit två väldigt jobbiga år men nu börjar det sakta att gradvis bli bättre. Det innebär dock att allt du undvikit under de senaste åren säkert har påverkat hur du mår. Hälsan är viktig och både det fysiska och psykiska välbefinnandet är sådant som du säkert inte skött om ordentligt under pandemin. 2022 är året då det är extra viktigt att ta hand om dig och att öka ditt välbefinnande. Framförallt på arbetsplatsen är det viktigt att du kan känna dig lugn och avslappnad.

Stress och press är vanliga inslag som kan påverka både hur du själv mår men även din hälsa. Att då göra insatser för att bli av med stressen kan vara en bra början för att du ska må bättre. En snabb sökning på Google efter massage friskvård Stockholm kan göra att du hittar flera alternativ, även företagsmassage på jobbet. Friskvårdsbidraget gör att du kan göra insatser för att må bättre. Du kan kombinera träning och massage för att få mer energi att orka med dagen. Det hjälper dig att hålla vikten i schakt och kan även göra underverk för din stressnivå. Massage hjälper dig som sitter timma ut och timma in framför en skärm med ömmande muskler som resultat.

Ta hand om dig på din arbetsplats under 2022

Vårt välbefinnande är otroligt viktigt och gör en otrolig skillnad för hur man upplever livet. Genom att börja träna och ta hand om dig får du orken du behöver för att klara av dagen. Studier har även visat att träning gynnar hjärnan. Du märker då snabbt att du hanterar motgångar på ett bättre sätt. Börjar du äta bättre eller äta regelbundet kommer du även att få den energi du behöver. Arbetsplatsen kan alltid göras bättre och det kan handla om möbler men också hur det är dekorerat.

Sitter du idag i ett mer eller mindre tomt rumt kan det påverka hur du känner dig. Placera ut några växter och kanske några personliga detaljer runtomkring i rummet. Använd friskvårdsbidraget och gå på regelbunden massage samt börja träna. Det kommer göra en stor skillnad för hur du upplever att du mår, både psykiskt och fysiskt. Bor du i Storstockholm finns det också gott om spaupplevelser och massagebehandlingar som du inte bör gå miste om.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK