Dagens datum:

•••••

Publicera en video

Publicerad: 19/11, 2018 av Joe Formgren

Här får du lära dig hur man publicerar en Video i den nya digitala plattformen effectplus.se. Det är en digital mötesplats för näringslivet som är en komplett PR-maskin för att publicera Nyheter, Evenemang, Erbjudanden och Videos på.

Ert material når inte bara till alla medlemmar i effect plus+ utan publiceras automatiskt vidare, med samma knapptryck, till nyhetstjänsterna YodoNews och SvenskPress.se som i sin tur publicerar detta i ett flertal nättidningar. Den riktigt stora fördelen med att få ut sina Nyheter, Evenemang, Erbjudanden och Videos i flera kanaler är, förutom att den når tusentals läsare online, att det är content marketing (innehållsmarknadsföring) som indexeras av sökmotorerna och artiklarna upptäcks i många fall även före er hemsida beroende på hur man söker. Dessutom så lyfter den naturligtvis er egen hemsida rejält i rankingen i och med att ni naturligtvis länkar till den i er text kopplat till videon. Detta är en form av SEO (Search Engine Optimisation), på svenska kallat sökmotoroptimering och även ett smart sätt att använda PR för sökordsmarknadsföring.

Fler instruktionsfilmer

Här följer några enkla videos om hur ni enkelt publicerar era Nyheter, Erbjudanden, Evenemang och Videos:
Hur ni publicerar en Nyhet
https://effectplus.se/video/hur-man-publicerar-en-nyhet-pa-effectplus-se?play=hur-man-publicerar-en-nyhet-pa-effectplus-se

Hur ni publicerar ett Evenemang
https://effectplus.se/video/publicera-ett-evenemang-pa-effectplus-se?play=publicera-ett-evenemang-pa-effectplus-se

Hur ni publicerar en Video
https://effectplus.se/video/publicera-en-video?play=publicera-en-video

Hur ni publicerar ert material i flera kanaler* samtidigt
https://effectplus.se/video/publicera-er-nyhet-i-flera-mediakanaler?play=publicera-er-nyhet-i-flera-mediakanaler

Notera att ni publicerar Erbjudanden på samma sätt som ovan och de kan även delas i flera kanaler samtidigt.
Blogginlägg syns dock enbart på effectplus.se

* Bland annat nyhetstjänsterna SvenskPress.se och YodoNews samt webbtidningar som Företagsbladet och Gestrike Magasinet m.fl.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK